lauantai 19. marraskuuta 2016

Gluteenittomia kermakakkuja


Tein isänpäiväksi kaksi gluteenitonta hedelmätäytekakkua. Pohjan ohjeen muutin vain jauhojen osalta eli vehnäjauhot vaihdoin gluteenittomiin jauhoihin. Vuoat voitelin ja vuorasin gluteenittomilla korppujauhoilla. Yllä olevaan kakkuun laitoin täytteeksi sitruunamarmelaadia ja vanilja-sitruunakastiketta. Flora Vispillä kuorrutus ja päälle persimonia, luumuja. kiiviä ja ananas/kirsikoita.

 

Toiseen gluteenittomaan kakkuun tuli täytteeksi aprikoosihilloa ja vanilja/sitruuna kastiketta. Kakun kuorrutukset ja pinta Flora Vispillä. Koristeeksi persimonia, luumuja, ananas-kirsikoita ja limen siivuja. Hedelmillä koristetut kakut ovat aina raikkaan näköisiä. Kun käyttää myös eksoottisempia hedelmiä koristeena, pääsee tutustumaan uusiin makuihin. Kannattaa kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti